Malíři Obrazů

Hledáte vyhlášené galeristy, kvalitní české autory a nebo díla vyhlášených malířských mistrů?


Ať již hodláte zpestřit svůj domov, kancelář nebo prezentační prostory výtečnými obrazy českých malířů, na našich stránkach naleznete veškeré kontakty, které potřebujete.

Vybírat malířská díla můžete v katalogu:

  • Prodejních Galerií
  • Malířských atelierů
  • Virtuálních výstav a galerií

Malíři, grafici a ilustrátoři Vám nabídnou zakázkovou práci, portréty, zátiší, krajiny, ale i abstraktní umění a obrazy.

ObrazyProdej.cz Malíř obrazů. Prodej obrazů na plátně. Ilustrace. Obrazy na zakázku. PragueLOPArt Vero-art-gallery - Galerie moderního umění 100PA, s.r.o, Ivo Jončev

Vero-art-gallery - Galerie moderního umění

www: http://www.vero-art-gallery.com
E-mail: veronika.manukjan@seznam.cz
Telefon:775166199
Fax:
Adresa: Husova 8
Praha 1

Vero-art-gallery - Galerie moderního umění

Prodejní internetová i kamenná galerie(Husova 8, Praha 1) moderního umění vystavuje obrazy malířky a designérky Veroniky Manukjan. Vystudovaná malířka maluje cykly obrazů, které odrážejí její životní fáze a prožitky. Inspiraci hledá všude okolo sebe, na cestách, v módě, zajímá se o bytový design a nové trendy v designu a umění.
Z počátku její tvorby byla velice ovlivněna Salvatorem Dalím a surrealismem. Od toho se později také odklonila a přes uvolněnou a dynamickou abstraktní malbu a mozaikový styl malby došla až k nynější zálibě v moderním naivním umění a výrazných barvách.
Její obrazy jsou plné života, optimistmu, vášně, temperamentu i dynamického pohybu.
Veronika Manukjan maluje současné a trendy umění, které se hodí především do moderních bytů a domů, ale miluje i benátský zdobný styl, jehož ornamenty naleznete v jejích dílech a kombinuje jej s arménskou zdobností( manžel je Armén a tchán významný arménský malíř Gagik Manoukian) a barevností - inspirace čerpá z cest po celém světě. Nejvíce miluje Itálii a Arménii.

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Aktuality

Nová kopie Mony Lisy?

obrazek

Španělské muzeum Prado objevilo ve svých archivech "dvojče" Mony Lisy, tedy kopii nejznámějšího obrazu všech dob.

 

Více ...

Výtvarné potřeby

obrazek

Jste-li malíř obrazů, grafik či ilustrátor potřebujete neustále doplňovat zásoby potřeb pro malování a kreslení ilustrací. Víte kde kupovat kvalitní výtvarné potřeby a pomůcky pro malíře obrazů a umělce ? Navšivte webový portál VýtvarnéPotřebyPraha.cz kde naleznete.....

Více ...

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.